Среднеспелый, урожайный сорт для открытого грунта. От всходов до технической спелости 35 дней. Корнеплод длиной до 12 см, весом 15-20г, гладкий, на 3/4 углублен в грунт. Мякоть белая, стекловидная, хрустящая, по вкусу средне острая. Сорт устойчив к стрелкованию. Культура холодостойкая, требовательная к влаге и легким плодородным грунтам. Семена прорастают при температуре 2-4°С. Оптимальной температурой для формирования корнеплодов температура 15-18°С.
Середньостиглий, урожайний сорт для відкритого ґрунту. Від сходів до технічної стиглості 35 днів. Коренеплід довжиною до 12 см, масою 15-20г, гладенький, на 3/4 заглиблений у ґрунт. М’якуш білий, скловидний, хрумкий, середньо гострий. Сорт стійкий до стрілкування. Культура холодостійка. Вибаглива до вологи та легких родючих ґрунтів. Насіння проростає при температурі 2-4°С. Оптимальна температура для формування коренеплодів – 15-18°С.