Среднеспелый, урожайный сорт. Хорошо сохраняется. Вегетационный период – 100-110 дней. Сорт устойчив к болезням. Корнеплод круглой формы. Мякоть темно-красная с бордовым оттенком, нежная, сладкая, без светлых колец. Лучший сорт для консервирования, сушки и приготовления винегрета. Холодостойкая культура. Хорошо растет на удобренных, плодородных, легких грунтах. Семена высевают на глубину 3-4см, когда грунт прогреется до 6-8°С. Норма высева – 1-1,5г /м2. Особенно требует влаги в период прорастания семян, образования и роста корнеплодов.
Середньостиглий, урожайний сорт. Добре зберігається. Вегетаційний період – 100-110 днів. Стійкий до хвороб. Коренеплід кулястої форми. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, ніжний, солодкий, без світлих кілець. Найкращий сорт для консервування, сушіння та виготовлення вінегрету. Холодостійка культура. Добре росте на удобрених, родючих, легких ґрунтах. Посів проводити на глибину 3-4см, коли ґрунт прогріється до 6-8сС. Норма висіву – 1-1,5г /мг. Особливо потребує вологи в період проростання насіння, утворення й росту коренеплодів.