Среднеспелый, до технической спелости 80-85 дней. Куст высотой 60-70см. Плод крупный, конусовидный, массой 220-270 г. В фазе биологической спелости красного цвета, толщина стенок 7-8 мм. Мякоть сочная, сладкая. Вкусовые качества высокие. Слабо поражается болезнями. Предназначен для выращивания в открытом грунте. Культура тепло и влаголюбивая. Размещать лучше на солнечных, защищенных от ветра участках.
Середньостиглий, до технічної стиглості 80-85 днів. Кущ заввишки 60-70 см. Плід великий, конусоподібний, масою 220-270 г, у фазі біологічної стиглості червоного кольору, з товщиною стінок 7-8 мм. М’якуш соковитий, солодкий. Смакові якості високі. Слабо уражається хворобами. Призначений для вирощування у відкритому грунті. Культура тепло і вологолюбива. Розміщувати краще на сонячних, захищених від вітру ділянках.