Однорічна рослина. Вегетаційний період від сходів до господарської придатності 30-40 днів. Кущ гіллястий, висотою 70-90см. Для отримання насіння висіви проводять весною, для отримання свіжої зелені насіння можна висівати багаторазово, починаючи з ранньої весни і до середини літа, через 15-20 днів. Молоді листки чудовий компонент супів, соусів, м’ясних, рибних та овочевих страв. Насіння коріандру добавляють для ароматизації хліба та кондитерських виробів.
Однорічна рослина. Вегетаційний період від сходів до господарської придатності 30-40 днів. Кущ
гіллястий, висотою 70-90см. Для отримання насіння висіви проводять весною, для отримання свіжої зелені насіння можна висівати багаторазово, починаючи з ранньої весни і до середини літа, через 15-20 днів. Молоді листки чудовий компонент супів, соусів, м’ясних, рибних та овочевих страв. Насіння коріандру добавляють для ароматизації хліба та кондитерських виробів.